Tilos a moderálatlan megnyilvánulás: mások szidalmazása, direkt hergelése

Tilos származási, Beállítottsági illetve Politikai nézetek megvitatása bizonyos esetekben

Nem engedélyezett más anyanyelvű kommunikáció a főfalon (ez egy magyar chat)

Tilos más oldalakat hirdetni vagy közzétenni, reklámozni

Nem megengedett egyszerre több nick névvel bejelentkezni vagy állandó jelleggel váltogatni, félreértésre adhat okot

Közösbe privát beszélgetést bemásolni (probléma esetén csak a moderátoroknak, akik ennek ismeretében intézkedhetnek)

Tilos személyes adatok kiírása a közös ablakokban, valamint a felhasználói név mottójában, bemutatkozásában; Személyes adatnak minősül a közös ablakokban a polgári név, lakcím vagy telefonszám kiírása.

Tilos a szoba ellehetetlenítése, a közösségrombolás, mint például: a) nagybetűs írásmód, azaz tartós "kiabálás" (pl. a CAPS LOCK folyamatos bekapcsolt állapota melletti írás); b) karaktersorozatok ismétlése, azaz "flood" (kettőnél többször beírni ugyanazt vagy majdnem ugyanazt a sort egymás után); c) többszöri egymás utáni vagy durva káromkodás (nemcsak hirtelen felindulásból) d) közösben való veszekedés (ez mindenkinek magánügye, másra nem tartozik, privát beszélgetés keretében intézendő el); e) erotika szobán kívül tett szexuális tartalmú megnyilvánulás;

A Nick választás/használat feltételei:
- Nem lehet obszcén/erotikus/szexuális jellegű/mivel ez nem szexchatFIGYELEM

A baratchat-et reklámozni kizárólag a felhasználó saját szociális média idővonalán engedélyezett, vagy amennyiben az adott honlap erre külön engedélyt ad.
Tilos más csoportokban , oldalakon reklámozni!
Jelen feltételekben és Adatvédelmi Nyilatkozatban foglaltak megsértése esetén a Tulajdonos haladéktalanul megteszi a szükséges jogi lépéseket. Polgári vagy büntetőjogi esetekben is mielőbbi intézkedést eszközöl.